Amazing Spider-Man 34

 2011.02.04. 13:28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Eredeti cím: The Thrill of the Hunt
Magyar cím: A vadászat izgalma
Megjelenés: 1966 március

Hősünknek nem sok ideje van kipihenni fáradalmait, hisz újra feltűnik a színen Kraven, a vadász. A legutóbbi feltűnésekor nagy izgalmakban volt részünk, szóval optimistán lapozok a következő oldalra.

Kraven épp trófeagyűjteményében gyönyörködik afrikai házában, ahonnan már csak egy valami hiányzik: Pókember maszkja. Még mindig eltökélt szándéka, hogy legyőzi a legnagyobb vadat a világon. Gyakorlásként legyűr egy közelbe merészkedő oroszlánt, majd egy Amerikába tartó állatkerti szállítmányt kihasználva hajóra száll.


Eközben láthatjuk, ahogy Betty faggatja Petert, hogy mondja el a titkát. A fiú beadja a derekát és megmutatja, hogyan tud falra mászni, hiszen ő a Csodálatos Pókember! Szemfülesebb olvasók már gondolhatják, hogy ezt valaki álmodja, de azt nem biztos, hogy sejtik, hogy Betty az a személy. Felriadva gyors elveti ezt a képtelenséget: Peternek van valami nagy titka, de hogy ő legyen a Pókember az kizárt dolog.


Hősünk a múltkori izgalmakon túltéve magát ismét beleveti magát a tanulásba. Az iskolában azonban rájön, hogy az elmúlt heti viselkedése miatt mindenki utálja és ezt nyíltan a szemébe is mondják, amikor barátkozni akar.

A suliból hazafelé menet egy szinrénázó rendőrautót lát, de úgy dönt, hogy most egy ideig hagyja pihenni Pókembert és átlagos egyetemista srácként fog viselkedni. Kraven közben megérkezik New Yorkba és egy nagyszerű tervet eszel ki, hogy magára vonja a hálószövő figyelmét: beöltözik Pókembernek. Lehet, hogy nagyszerű, de kicsit már elcsépelt, mivel már jó páran ellőtték ezt a poént. Első áldozata Jameson, akit fényes nappal az utcán letámad. Az esti híradóban Peter tudomást szerez az esetről, így másnap utána is ered a rejtélynek, hogy ki az aki megint a nevében garázdálkodik.

Hamarosan rá is talál Kravenre, aki egy lebontásra ítélt házba csalogatja. Ezt azonban meglátja az utcán pár bandatag is, akik elhatározzák, hogy most móresre tanítják a falmászót.

Persze a tagok hősünknek csak bemelegítésre jók, seperc alatt elintézi őket. Ekkor azonban megjelenik Kraven és megkezdődik az igazi bunyó. Ez azonban nem tart túl sokáig, mert a banda másik fele épp ekkor toppan be, így szerencsétleneket a vadász és Pókember együtt verik péppé. Folytatódhat az igazi bunyó, mindkét fél csak az öklét használja, nem vetnek be semmi trükköt, így hősünk egy felütéssel és két horoggal leteríti ellenfelét.

Peter csinál még pár képet a rendőröknek hátrahagyott bűnözőkről, viszont nem meri őket elvinni a Hírharsonába, mert nem akar Bettyvel találkozni. Pedig ha tudná, hogy Betty felmondott és már nem dolgozik az újságnál...


A múlkori Kravenes részhez képest ez eléggé le volt eresztve. Igazából nagyon nem  is történt semmi. A suliban eddig is tudtuk, hogy kiközösítik Petert, a küzdelem pedig nem volt igazából izgalmas, gyors le lett rendezve. Sajnos ez egy gyengébb fejezet volt.

 

Címkék: kraven

A bejegyzés trackback címe:

https://spiderman.blog.hu/api/trackback/id/tr212638502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shikaritr 2011.02.06. 09:49:00

Üdv itt egy link.
torrentkereso.hu/torrent/a-csod%E1latos-p%F3kember-teljes-sorozat-1989-1999-1-127-sz%E1m-k%E9r%E9sre-torrent-935636.html

Ha regizel az oldalra,letöltheted magyarul a csodálatos pókembert a 124. részig.Remélem tudtam segíteni.Amúgy királyak a posztok,csak így tovább
süti beállítások módosítása