Bevezető

 2010.10.21. 14:11

Nemrég kezembe került egy mostanában megjelent Pókember képregény és ahogy lapozgattam rákattantam :) El is kezdtem olvasgatni és nagyon megtetszett, felidézte gyerekkoromat, amikor még a Kandi lapok köteteiben olvashattam a hálószövő kalandjait. Kiderült, hogy az eredeti Amazing Spiderman sorozat már lassan a 700. rész felé közelít, és én alig ismerem pár kalandját Peter Parkernek, ezért elhatároztam, hogy a legelső számtól kezdve elkezdem olvasni a Csodálatos Pókember sorozatot és minden részről írok egy rövid összefoglalót és véleményt.

A bejegyzés trackback címe:

https://spiderman.blog.hu/api/trackback/id/tr972388501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zozi56 · http://halozsak.hu/ 2011.01.13. 22:54:24

Nálam is teljesen ugyanígy indult a felnőttkori képregényezés, csak én nem írtam róla. :)

xkingx 2011.06.13. 15:25:17

Szia!

Nekem gyerekkoromba kezdodott az egesz...hozzateszem a Kandi lapok szinten maradando elmenyt nyujtottak.
Utana "kamasz" koromban volt kis kihagyas, de most mar felnott fejjel is hatalmas kikapcsolodast nyujtott, es nyujt. Gratula a kezdemenyezeshez, mindig is ilyenre gondoltam en is... ha kell egy segito, vagy tamogato akarmiben allok rendelkezesedre. Annak idejen volt kepregenyes oldalam is ahol forditottunk jopar Spider-man-t is. Fentvagyok a Canadahun kepregeny forumon ahol megtalalhato egy par...mert nem volt idom ujrainditani az oldalt. A cime (Comicsmania) volt :) Szoval lelkes erdeklodo leszek :)
süti beállítások módosítása